Bold Spices is ook te vinden in de volgende winkels:

Thull's Deli

C. van Eesterenlaan 21-23, Amsterdam-Oost

Als je van lekkernijen houdt dan is deze winkel in Amsterdam Oost absoluut het bezoeken waard. Bij Thull's zijn ze meesters van fermentatie, zoals groenten, kimchi en drankjes als kombucha en kefir. Ze hebben een mooie selectie wijnen en verkopen heerlijk verse afhaalmaaltijden. Thull's verkoopt een selectie van onze kruiden en specerijen.

 

Klein the Grocer

Haarlemmerdijk 26, Amsterdam-Centrum

De relatieve kleine voorkant is bedrieglijk. De winkel is volgepakt met de meest bijzondere producten van over de hele wereld die zorgvuldig zijn geselecteerd door de eigenaren. Alle kruiden en specerijen van Bold Spices zijn hier te vinden. Ook een goede winkel voor een origineel cadeau!

 

The Amsterdam Maker Store

Hannie Dankbaarpassage 39, Amsterdam-West

Een aantal Bold Spices cadeausets zijn te vinden in deze fantastische winkel. Het ligt vol met de leukste en mooiste producten gemaakt door creatievelingen en kleine bedrijfjes uit Amsterdam. Door coronamaatregelen is alleen afhalen en op afspraak winkelen mogelijk. Kijk op hun website voor de laatse updates.

 

Het Faire Oosten

Waldenlaan 208, Amsterdam-Oost

Als je ooit een origineel cadeautje zoekt waarvan je zeker weet dat het een eerljke herkomst heeft, dan is het Faire Oosten the place to be! Ze hebben een enorm divers assortiment - voor ieder wat wils. Waaronder een aantal Bold Spices cadeausets. Door coronamaatregelen is er een ander aanbod en zijn er andere openingstijden. Kijk op hun website voor de laatse updates.

© 2019 - 2021 Bold Spices | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel